Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikola indjija je napisao(la):1 brzina spora a druga brza fali mu jedna izmedju
U 5 sporoj ako je kardan na motor neće pumpu sjeb...telnett je napisao(la):Ta brzina koju trazis tije 5-ta sporohodna, po meni vise fali izmedju 2 i 3 ce jedna brzina
( kad ga vozis u 5toj sporohodnoj iskljuci kardan ili ga prebaci na tockove zna da razbije gumice u hidraulicnoj pumpi )
nije normalno da cupka hidraulik, jako šteti pumpi i čitavom traktoru a rešenje je jednostavno u Čantaviru radi jedan majstor popravku hidraulika ja sam moju nosio kod njega i sad radi kao nova.telnett je napisao(la):Za cupkanje to je normalno , to svi ursusi rade, ( bar jos nisam cuo kako to da se otkloni ). Zna biti problem prilikom transporta teze masine pri punom gasu uf, pa onda mora manji gas
mozda bi bilo resenje da se obrtaj kardana smanji da pumpa ne tere toliko ulja kao u 5 toj ,
A za spustanje to i meni radi posle jedne popravke gore kod poluga , kad se skine sediste a ono ispod okrene. Tada je digao masinu i nije hteo da je spusti ni posle 2 dana. Kvar je bio da se neki stift razlabavio to su blokirali ali sada kad se gasi masina a poluga je na dignutom polako ga spusta .
Tako da zakljucujem da je resenje za spustanje kod tog stifta koji je vezan na neku polugu koja ulazi i izlazi iz neke kocke .