Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma dobar je i ovako, može da radi teže poslove oranje, kultiviranje...a i lakše -prskanje, paranje jer ima veliki ajnšlajg, sve u svemu vrlo univerzalan traktormica967 je napisao(la):Samo jos da ima prednju vucu biobi
I Teži i udobniji... dalje da ni ne pričamo!mucobieno je napisao(la):ja mislim da je taj ursus, sa prednjom vucom tezi od rusa, pa da si zato izlazio...
ali i udobniji...
grunt je napisao(la):Dali neko moze da mi kaze tacnu razliku izmedju ursusa c-355 c-360,i sta konkretno mislite o c-360 npr 90god?
90god. bi trebala imati bolju gornju vuču (masivniju), drukčiji nosač klateće poteznice, 355 ima drukčiji prednji most, starije verzije drukčiji uljni filter), oba imaju u orginalu dinamo a ne altenator, hoće polomit prednju felgu (paše od imt-a). 355 ovisi o motoru ima 42 ili 47ks, a 360 ima 52ks..grunt je napisao(la):Dali neko moze da mi kaze tacnu razliku izmedju ursusa c-355 c-360,i sta konkretno mislite o c-360 npr 90god?
Kupi kvalitetne hid.cilindre i trajaće ti! Kočnice na zetoru-ursusu su poznate kao dobre i trajne.....mucobieno je napisao(la):mome je ovo druga po redu.... prva je bila '95 a sad je probio brtvu, i duva u hladnjak...
a lamela osetno klizi, kocnica nema, pa ce rucana biti dovoljna, nozna brzo ode... i jos malo sminke ce dobiti...pa ga sirimo na 2,0 m i gas.....