Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ima on i ovako dobre kocnice kad je sve kako treba. Inace sam i ja malo razmisljao na tu temu jer vidim da dosta to ljudi ugradjuju na IMT traktore. Verovatno si i sam zapazio da diskove prave od obicne plocevine, a kociona klesta uzimaju od putnickih vozila i stavljaju po dvoje na jedan disk. Tako isto bi moglo i za URSUS da se odradi.
Ako ćemo iskreno i nisu bog zna šta kočnice na C360. Meni nisu izdržale ni godinu dana a stavio sve novo, ali dzaba i kad je novo kad
je loš kvalitet dijelova. Ovo na disk kočenje i nije loša zamisao samo ne znam kako bi radilo po šumi ako neka grana zapne i otkine neko crijevo ili nešto iskrivi.
Oni crveni cilindri su losi. Ja sam njih izbacio i stavio one sjajne zlatnasta boja valjda bese. Kazu ljudi da su oni dobri i evo kod mene se ovih nekoliko godina dobro pokazali.
Problem je u kvalitetu delova kao sto ste vec spomenuli,mi kod druga apsolutno sve novo stavili,jednu ozracili na 3-4 puta,druga jedva,prva voznja on zapali kocnice a covek nigde kocio.
Ma propisa ulje nekud trenutno komso prepospojio rucnu na noznu i tako se igra sa zivotom.
Pa me spopo da ugradjujemo diskove.
@Aca.Kake crne plocevine mora biti gusani bolje lepi.
Imo sam pre zetora nikad iste stalno neka podmaze.
Sad sam preso na stora nema ulja i ti gluposti.
Miksere ja sam ti napisao kako ljudi rade, a znam i ja da su diskovi za kocnice od gusa. Nego sto je eto ljudima povoljnije da prave od plocevine i to tako radi.