auu deks-Aco,sada jos gora mi slika nista ne vidim,mutno totalno i nekako jajasta,nema vajde kod mene je kvar neki nije kod vas,bolja mi je ona najmanja slika samo mi treba lupa ahaha..vidim ja da ce komp kroz terasu ahaha.Ovo deks sto ti napisa,svaka prepravka je moguca i svasta ljudi rade,medjutim morao bih da se slozim sa Acom da veoma tesko da bi izdrzao menjac bez neke dobre prepravke,svaka cast ako je to tako,skidam kapu.Aco,kao sto znas,svaka samougradnja nosi svoje vrline,mane i estetiku,onda lepo spremis lovu i kupis originalni most-dif(naravno,ne ti,ja ili bilo ko drugi,da me ne razumes pogresno)zetorov,brepnes mu to i bice bodignut 50,60cm?!kao ja (i otc)planirali pre otprilike 20god.i to smo hteli bukvalno novu,sve komplet,medjutim trebalo se ici u cesku-poljsku,cale teska srca odusta itd(prica je veoma opsirna)ja sada ako bude zatrebalo zasvajsujmu jedan raonik odispod pa nek ore i dif ahaha sta da mu radim drugo...naprimer,mnogi mi zamerali za moj,recimo sto sam mu prednje felne ofarbao u belo,tj,u njegovu boju,sto nisam u crno,a zasto nisu gume manje,nego ovolke,pa najbolje da sam mu stavio od imt-e freze 509,pa stomuje kardan ovolko debeo,a tako i drugima,a pazi,a stosumu brezoni ovoliko debeli itd,itd mislim strasno,al staces toje tako,pazi,jest on glomazan,al da ga polomis to neces mocu,samo lud covek moze da ga polomi,mislim neznam jos nisam cuo,a sveje i moguce,staga znam svako ima svoje iskustvo,misljenje itd.....