Aco,mislim da je tacno i veoma uspesno,samo sto se nikako ne podbacuju neki plekovi ili sta vec,nego se nadomesti gurtna,feroda,pakna ili kako ko vec zove,pazi i to ne samo na ursusa vec i na druge traktore,ja znam koje kod mene to radio ali nisam licno video,hvali mi se covek,staje najbitnije po njegovoj prici,kada odneses dobose kod strugara bitno je da ga pitas za koliko je skinuo-obradio dobose,i to kazes onom koji ti nituje,recimo tom u pk(majstoru)i pozeljno je poneti dobose,i on ti zanituje po tome,posto znam ja licno iz svoje price kada sam isao u pk,da me je pitao kakvi su mi dobosi i dali sam ih ikada obradjivao,ja mu rekoh,pojma nemam,ja licno nisam,a neznam dalije pokoni otac,i sasvim slucajno sam poneo dobose a zamalo da ih ne ponesem,pa mi komsija skime sam isao njegov super prijatelj,insistirao da ponesem i ja ih bacim u gepek,i majstzor me pita,i majstor me pita,jesili poneo dobose,rekoh jesam,daj da vidim,ja mu izneh a i paknove,on poce da meri,obrce,prevrce,kaze super,kao nove su,to je to,e sada,trebao sam cekati dva dana da mi zanituje,kao preopterecen je sa poslom,a meni gori pod noge sve cupkam koliko mi se zuri,i komsija poce da ga moli-kumi,i on pristade,i kaze dodjite za dva-dva ipo sata,mi decemo pa u kafanu,vratimo se mi posle tog vremena on zavrsio,grdi njega kako jedva stigo itd,i jos mi malo skinuo cenu,sada nemogu bas da se setim koliko tacno,ali super,evo i dan danas tera bez problema,cak i lamela,medjutim hteo bih ti reci da je covek-majstor radio u fabrici fiaz(cinimise da se tako zvala fabrika)pa je napustio ili sta vec,i odatle mu je znanje i vestina,kupio neke masine i otvorio sopstvenu firmu,to mi je usputno ispricao taj moj komsija,i mogu ti reci da jos nisam cuo da se neko pozalio na njega,neznam,ali znam sa sigurnjoscu da svi kod mene i u okolini nose kod njega,pa sda neznam sta drugo reci.Aco sto se blokade tice to nema veze sa vezom,i verujem da je tvoja bolj naravno ja sam to gazio kao budala,ahaha,tako da to mora da se opravlja i moracu,a ovo za ultu,salimse tomije uzrecica a i da jeste sta da se radi,nuzda zakon menja ahaha,slika ti je exstra,alme uvati neka tuga kada videh ovo ahaha.A ove slike oko ove vuce,bez ljutnje ovde nesto nije bas dobro,sada,svako ima svoje,po meni ovo nesto nije dobro koliko ja mogu da zapazim?!al ga svajsovao samo tako,tu je poso da se smrznes,e sada sta i kako dalje bemliga????