Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pumpa normalno radi i podize plug i coveka od 100 kg na njemu da ne oseti. Kad povucem polugu za kipovanje oseti se promena, odnosno opterecenje. Meni je zupcanik sa pumpe vec spao i nisam hteo da rasturam da bi ga vratio. Znaci pumpu uvek pogonim preko menjaca. Sad meni nije jasno sta mu je jer uopste neznam kako njegova hidraulika treba da radi. Ako moze neko ovde da mi opise koje radnje preduzima za oranje i tokom oranja i kako se ponasaju plug i hidraulika bio bih zahvalan. Da shvatim ja kako on treba da radi kad je sve cakum pakum.Dali je do poluzja ili do pumpe dole ne znam treba pregledati . Sad mi pada na pamet dali kada povuces polugu za kip opterecuje motor ako da onda je po meni u redu pumpa i pogon pumpe onda krivca treba trazit gore a ako ne tereti motor skidas okruglu deklu ispod diferencijala i tamo se nalazi pumpa sito i ventil preko-pritiska . Hoce se desiti da spadne zupcanik pogona pa pumpa ne radi . A mozes probat preko brzina pumpu pa videt dali funkcionise hidraulik .
>Sad sam puno napisao al probaj sve ovo sto sam nabrojao ako nista javi se pa cu ti poslati broj od coveka pa dalje vidite sta i kako ...