AcA OPEL
Član
Kole da ti odgovorim bas detaljno kako su uparili, odnosno ugradili. Oni su rasturili traktor do poslednjeg srafa jer su hteli da ga sredjuju, a u medjuvremenu jedan moj kolega je pre jedno 2 meseca ugradio na svog, odnosno dosli ljudi i doneli sve sto treba i ugradili. Oni su culi za to pa su otisli kod tog mog kolege koji je par km od nas da im kaze koliko zuba ima zupcanik u izvodu za dif. Posle toga posto im je bilo skupo da kupe izvod rese da kupe samo zupcanik, a mozda i onu spojnicu koja dolazi u izvodu uz zupcanik i to je kostalo kako kaze ovaj drug 16000 RSD. Kuciste su sami napravili i sve ostalo sto treba i kasnije sve to sastavili. Kad su upalili traktor, odmah bez ikakvih prethodnih zajebancija su ga pustili u pogon sa ukljucenom vucom i radi. Znaci nije bilo nikakvih proracuna jer njima to ne ide od ruke i da su racunali ne bi ga sastavili ni za dva zivota. Nadam se da ti je sad jasno.
Zasto ne vidim da i meni naprave, kazes? Pa zato jer si se ti javio i kazes da treba mnogo da se racuna i da ima mnogo caka koje ti znas, a neces da nam ovde napises pa vise mi taj njihov rad i nije siguran. Zato sam se obratio tebi.
Kole, zemljace, koji te odnos zanima, cega na traktoru?
Zasto ne vidim da i meni naprave, kazes? Pa zato jer si se ti javio i kazes da treba mnogo da se racuna i da ima mnogo caka koje ti znas, a neces da nam ovde napises pa vise mi taj njihov rad i nije siguran. Zato sam se obratio tebi.
Kole, zemljace, koji te odnos zanima, cega na traktoru?