Kremator
Član
Koji stigne ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veruj mi Kole da te nisam nikako razumeo. Jednostavno ne znam o cemu pises i sta mislis.Aco vidim i video sam sve i svasta a i nacuo.Caka ima svakakvih no napamet nemogu govoriti,da me nebii ljudi pogresno razumeli,nema smisla,tvoj prijatelj ako je negde pogresio uvidece sam,sada ili kasnije,cinimi se da si me ti pogresno razumeo?!tvom prijatelju cestitam na trudu.A stose tice cupanje sljiva to sada po cetiri odjednom,haha.Da odgovorim kolegi,imam plug IMT 755 NK,a povremeno uzimam i 756 VK,i sve sam terao do grede,755 bas sam vozio do same grede a 756 probao par brazdi i posle plice jer nije moj plug,i ide bez problema,sad mi ursula trazi trobrazni ili da ga vratim u fabricko stanje,neznam staje pametnije,hahaha,pozdrav...
Cilindri mozda jesu klasicni, ali su oba kratka i nema onog razvodnika ili razdelnika ili kako ga ko vec zove. Ovde je zasebno svaki za sebe.Nisu, koliko vidim ima klasične ursusove cilindre!
Sad mi je jasnije ono sto si pisao svo vreme. Znaci ti od te ugradnje hoces da napravis biznis. Ako, lepo je to. Kad je vec tako, kazi ti meni koliko bi kostalo da nabavis taj dif sa felnama i da prepravis da ja mogu da ga nabacim na mog Ursulu?Sosara,ja ti druge plugove i nemam,to sto imam imam i sto sam probao probao sam,kod mene je zemlja jako zajebana,hocu da kazem,da bez vuce gde sam orao nemoze mucenik da vuce dublje,tj,do grede ili tvojih 25cm?!cak jedva pokriva daske,ako se razumemo,medjutim sa vucom,plugovi idu do samog kraja,zemlja udara u samu gredu,ali bez ikakvog opterecenja po traktor,zaista,u blizini nisam imao trobrazne i cetvorobrazne plugove da pozajmim da probam,mrzelo me ici po njih,zaista nemam razloga lagati.Prijatelju,stose tice ugradnje vuce na mom ursusu a i na druge i drugima,nema tu nista napamet i slucajno,za napamet i slucajna ugrdnja vuce,lomi se traktor itd,tako da bez,znanja matematike,papira,olovke pa i digitrona(ako oces)nema ni dobre ugradnje vuce!!!Postovanje svakome,da me pogresno ne razumete,ja licno napamet i od prilike ne radim vuce.Veliki pozdrav...
Ima, samo ne znam koliko se isplati. http://www.polovniautomobili.com/traktori/7215699/ursus-ugradnja-prednje-vuceJel ima gdje na prodaju ursus duplak?
Na istu sliku mislimo i mozda me stvarno slika vara. Ja sam pratio kocione cevi i vidim da iz levog izlazi crna i ide direktno u dobos, a iz desnog siva, ali mozda se i varam. Nije ni bitno.Aca možda te slika malo vara, to su original ursusove kočnice, ako pričamo za onu sliku de su gore cure. Ovaj vanjski je onaj duži koji u sebi ima ugrađen taj razdjelnik sile kočenja, a ovaj kraći nutarnji ima na sebi štop šalter pa izgleda kao da su jednake dužine. Tako je to u originalu zamišljeno, ali u praksi puno puta ne radi kako treba.