Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sutra cu da slikam ram sa drva
Послато са ONE TOUCH 4015X уз помоћ Тапатока
A jel ti ovaj ram od punog gvozdja? Deluje kao da je neki jaci sparing, koje su mu dimenzije?Jako je, ne brini. Metarska drva, 70 u duzinu i isto toliko u visinu. Tovario sam dok moze i jos drzi
Neznam sad kakvi su ursuzi potrosaci ali ima razlike i kod istih traktora da jedan vise trosi, ja i rodjak smo jednom mjerili potrosnju isti smo posao radili obadva 539 su vukli prikolice stim da je moja teza od njegove i njegov je potrosi gotov 5 litara vise, kod mene je rotaciona pumpa kod njega liniska.A jel ti ovaj ram od punog gvozdja? Deluje kao da je neki jaci sparing, koje su mu dimenzije?
Inace ja sad prvi put video da je nekom rucica reduktora vezana zicom, a sto je jos zesce izgleda da je i lomljena pa varena. Izgleda neki dobar domacin ga tera.
Na vise komada sam video da im je blokada neispravna, valjda strada taj neki deo sto ukljucuje unutra.
Juce sam cuo zanimljivu pricu. Kaze covek koji je kupio pre par godina nov 539 P da mu vise trosi nego C-360 kojeg je imao pre njega, a kojeg je takodje novog kupio. Ja ne mogu da verujem jer citam ovde po forumu da ih vlasnici hvale kako su mali potrosaci, a tu bio i jedan vlasnik 533 i on kaze " ma pricaju bre, trosi ferdza samo tako". Ja sam znao da su 355/360 mali potrosaci, ali sam ipak bio iznenadjen kad sam to cuo.
I ja sam imao 539 i ursus c360 i trosi ferga dosta bogami.A jel ti ovaj ram od punog gvozdja? Deluje kao da je neki jaci sparing, koje su mu dimenzije?
Inace ja sad prvi put video da je nekom rucica reduktora vezana zicom, a sto je jos zesce izgleda da je i lomljena pa varena. Izgleda neki dobar domacin ga tera.
Na vise komada sam video da im je blokada neispravna, valjda strada taj neki deo sto ukljucuje unutra.
Juce sam cuo zanimljivu pricu. Kaze covek koji je kupio pre par godina nov 539 P da mu vise trosi nego C-360 kojeg je imao pre njega, a kojeg je takodje novog kupio. Ja ne mogu da verujem jer citam ovde po forumu da ih vlasnici hvale kako su mali potrosaci, a tu bio i jedan vlasnik 533 i on kaze " ma pricaju bre, trosi ferdza samo tako". Ja sam znao da su 355/360 mali potrosaci, ali sam ipak bio iznenadjen kad sam to cuo.