vica022
Član
kupljen u Odzacima od familije moje supruge. mogu ti reci samo da je traktorce ko bombon. ispravan i jedino je prodat sto nije navikao na dvoklipca a ovaj je malo trom. gazda se zove Novica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega ako je zaista takvo stanje ne razmišljaj ako nećeš ti samo reci doću ja po njega a za šumu ćeš se iznenaditi kojim traktorima tamo može parirati.taj traktor jest starije generacije ali dijelova za njega ima više nego za imt za 30 % su jeftiniji nego za fergusona a za toliko i troši manje nego fergusonLJudi,naso sam ovde kod mene u selu jedan C-335 od gastarbajtera.Uglavnom traktor skoro nista nije ni radio i ima samo 170 radnih sati,ima kabinu,ali nema sve komplet tegove.Proizveden je 1980.godine i covek trazi za njega 2500e i tvrdi pazar,kao za manje nece da ga da.Za moje potrebe je dosta slab,ali kao razmisljam da je ne iskoriscen traktor i tu mi je pred nosom sto se kaze pa steta da ne uzmem.Sta mislite,da li vredi da za taj traktor dam 2500e?
Pozdrav ljudi..Od skoro sam postao vlasnik Ursusa 1614,zanima me ima li ko iskustva sa njime,prednosti,mane i u oranju gde bi trebala da stoji rucica iza komandi za poluge i kipovanje????
LJudi,naso sam ovde kod mene u selu jedan C-335 od gastarbajtera.Uglavnom traktor skoro nista nije ni radio i ima samo 170 radnih sati,ima kabinu,ali nema sve komplet tegove.Proizveden je 1980.godine i covek trazi za njega 2500e i tvrdi pazar,kao za manje nece da ga da.Za moje potrebe je dosta slab,ali kao razmisljam da je ne iskoriscen traktor i tu mi je pred nosom sto se kaze pa steta da ne uzmem.Sta mislite,da li vredi da za taj traktor dam 2500e?
Pa i ja razmisljam da je on bukvalno kao nov,sve na njemu je fabricko i onda mozda i vredi te pare.Opet kazem i tu mi je u selu tako da me nista ne kosta da ga doteram.Za moje potrebe bi realno trebao neki C-360 ili neki duplak,ali valjda ce i ovaj da posluzi da odradim neku sumu pa mogu posle i duplaka nekog da kupim.Inace imam mali Tomo Vinkovic,ali mi se ne prodaje jer je u odlicnom stanju,a i nije mi frka za pare.Uglavnom taj se covek 04.01. vraca za italiju pa do tad moram da odlucim da li ga kupujem.
Dao sam rakovicu 76 2010godiste,racunali smo u 10000evra...Valjda sam dobro prosaoKoliko je to zadovolljstvo.