Dolovac
Član
Ja sam samo dolivao ulje na prvom srafu(blize prednjem trapu),al sad vidim da ima jos jedan sraf (blize kabini),dal se tu mozda sipa ulje?Svaka zamena ulja u motoru ide i zamena ulja u boš pumpi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam samo dolivao ulje na prvom srafu(blize prednjem trapu),al sad vidim da ima jos jedan sraf (blize kabini),dal se tu mozda sipa ulje?Svaka zamena ulja u motoru ide i zamena ulja u boš pumpi.
Kakav je bio kukuruz? Ja sa mojim i zmajem216 maksimalno 2 brza ali češce 5 spora i to otkako je berač ubrzan
Potrosnja biva od skromnih 14 litara po kj-kada se lepo ore u brzini koja je inace namenjena za to,pa verujem i do blize 18 litara u teskim godinama kao sto je ova...napomenucu da je kod nas izuzetno teska i lepljiva zemlja.A potrošnja Srđane?
Pa kad pre odose kad sam proletos nosio pumpu kod bosiste.Ako sam dobro razumeo on moze i tako da.radi jedno vreme samo da mu dosipam s vremena na vreme?Posto imm da izorem neke.njive.
Tako je i kod mene ima 10 godina i radi bez problemaNa moojoj 355 punih 5 godina nema ulja u pumpi, cista nafta.....valjda negdje mijesa....i evo i dan danas radi. Jest najbolje odnijeti bosisiti, pa uraditi pumpu. Al ne diram je dok ide. Tako da ne brinite, i ako je sama nfta u pumpi moze to raditi godinama. Da se razumijemo, ulje je najbolje, ali...
Vladj- Jel te kabine za ursusa napokon stigle i kod nas???? JA sam se jos davno raspitivao da kupim takvu masku za dedinog Ursusa pa mozda cak i kabinu (mada sumnjam da je povoljna) ali onda odustanemo od sredjivanja tog Ursusa enoga idalje skuplja prasinu u garazi i truli....