Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav je bio kukuruz? Ja sa mojim i zmajem216 maksimalno 2 brza ali češce 5 spora i to otkako je berač ubrzanJa kad sam jednom mojim vukao berac isao sam trecom brzom komotno, meni je bilo malo brzo al gazda beraca mi je rekao da ga teram slobodno![]()
Je l' ovo 1234?Kako si zadovoljan njime?Nije 335,355,360,ali ipak Ursus...
![]()
Da,to je Metis,vodi se kao 158 hp,traktor jeftin za odrzavanje,ali ima i dosta bofl delova,tako da se mora paziti sta se uzima-u globalu slicno kao kod mtz.sve u svemu,oduvek bilo,koliko para-toliko muzike.Ja mislim da je to 1634 ili tzv Metis.

. Sa spoljnje strane ima jedan sraf , minus srafciger malo siri, otprilike iza ac pumpe i kada se izvrne ima merac na njemu a tebi ce verovatno curiti kada ga izvrnes . Za zamenu uljatreba odvrnuti sraf dole na regulatoru Moj355 isto lagano meša ali mi je rekao kolega Muha sa Hr foruma da ako pumpa ne brljavi da se ne brinem i da malo češć doljevam ulje u pumpu.
Sent from my move 2 using Tapatalk 2