Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moguce da malo trosi ali sam se ja uverio u suprotno. Ja puno radim sa brentom po terenu. Pogonim je sa Store 402. Na dan potrosi od 15 do 20 l.Zaboravio si najbitnju stavku u danajsnje vreme...najmanji potrosac u klasi trosi ko upaljac.
Sto ga vise natovaris bolje ide.
Aco kad si video kornjacu da pisa ???
Nisam nikad video kornjacu da pisa,a ni zabu,a ljudi isto koriste tu izreku i sa zabom.U svakom slucaju URSUS stvarno malo trosi i 335 i 355 i 360,ali manje od STORE 402 ili UTB 445 ili TORPEDO 40-45 tesko da moze.Jedino mozda 335 trosi manje od njih.Jako su zahvalni ti traktori i kod mene se dosta koriste u sumarstvu i sta sve ne izdrze tamo u nehumanim uslovima to je cudo.Zaboravio si najbitnju stavku u danajsnje vreme...najmanji potrosac u klasi trosi ko upaljac.
Sto ga vise natovaris bolje ide.
Aco kad si video kornjacu da pisa ???
zna li neko koja je temperatura u celzijusima kad kazaljka dodje na zeleno polje...ovako stoji kad je hladan motor...ja koristim traktor samo za transport i mozda 2 3 puta za 4 godine u ljetnom periodu mi se popela do zelenog polja....zbog toga sam promjenio sat mislio da je neispravan...kad isto tako i na novom satu...
zna li neko koja je temperatura u celzijusima kad kazaljka dodje na zeleno polje...ovako stoji kad je hladan motor...ja koristim traktor samo za transport i mozda 2 3 puta za 4 godine u ljetnom periodu mi se popela do zelenog polja....zbog toga sam promjenio sat mislio da je neispravan...kad isto tako i na novom satu...