Hvala,ali sam vec sve sastavio.Medjutim izgleda na moju zalost ,bezuspesno.Sem tog semeringa koji cini mi se i nije bio los,sve ostalo sam uradio.Dobro nisam samo stavio novu cevcicu za dovod ulja u glavni cilindar.Ona je stara.Posto mi je delovala ok,a prilicno kratka ja sam je oprao i stavio.Medjutim sve je to radilo ukupno ,mozda,tri dana.Posle toga je desna kocnica OPET zablokirala.Isto kao i one stare.Sada sam prilicno deprimiran i stvarno nemam vise ideje zbog cega je blokirala.Vazduh sam izbacivao kako treba,pri ulivanju novog ulja.Prvo drukao kocnicu dok nije pocela da izbacuje cisto ulje,pa onda nadrukao,pridrzao malo kada se odigla i odvrnuo sisicu.Pa zavrnuo i opet.Tako nekoliko puta.Stvarno nevidim sta ne valja.Sve sam mu novo stavio.I uzgred imam utaisam da malo vise bruji u diferencijalu.Nisam siguran dal mi se cini ili ne.Da nije mozda poluosovina malo uvijena pri zavrtanju?Stvarno neznam.Prilicno sam se razlocarao.Namucio me je nenormalno.Nijedan deo nije idealan,svaki sam morao malo da preradim da bi se umestio.I na kraju posle tolike muke ovo.Neznam sta da mu radim vise.Sra...e od traktora.