Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U planu sam napraviti prikolicu tandemku nosivosti oko 7 tona pa me zanima dalije gornja poteznica dovoljno jaka da se takva prikolica kaci (oslanja) na nju.
Imao sam u planu da ju zavarim da nemoze da živi gore - dole samo me muci dali je dovoljno jaka da se na nju osloni tandemka od 7 tona
Pozdrav kolegama.Imam pitanje..Imam ursuz360,prilicno star,mozda negde 80 godiste.Sad mu upravo pokusavam srediti kocnice,sam.Ovde kod mene majstori ovdasnji ili neznaju ili vrdaju da rade ursuza,a i jedan majstor mi ga je vec radio,ali nisam zadovoljan.Tako da sam ovaj put resio to sam ra uradim.Pa ako moze malo pomocu kad zapne.Sada konkretno kao sto sam pomenuo radim kocnice i rucnu,ali pre svega noznu.Rucna mi nije nikakav problem,ali nozna pomalo.Sve sam poskidao,mada samo sa jedne strane.Stanje je sledece.Obloge su u ocajnom stanju.Jedan od dva je vise pojedena od druge,mada obe moraju da se menjaju,sto nije problem.Skroz su nekako kao trule.Kupio sam i nitovacu ih.Primetio sam kada je bio onako sastavljen da jedna strana sa drzaca sa oblogom,leva malo zapinje kada se napne.Nece da se vrati bas lako u leziste,kao drugi.Dalje.Klip koji gura te drzace sa oblogama mi nekako nije normalan.Jedna strana je primetno izasla napolje dok je druga skroz uvucena.Sto navodi na zakljucak da je unutra zapekao.E sada uopste problem sa tim noznim kocnicama je bio sto mi blokirju tockovi.Dal je to do tog klipa?I dal da kupim drugi il da se zezam da ga cistim ,menjam gumice i sl.?I opste pitanje,zasto uopste blokiraju te nozne kocnice kod njih?
Izvinjavam se ako mozda ima nesto o ovome u temi,stvarno je poprilicno dugacka ,a nemam bas vremena da je celu listam.Unapred se zahvaljujem.Pozdrav