DusanA
Član
Ne mozes ukidati racune, zapravo mozda bi i moglo za gazdinstva koja nisu u PDV sistemu, ko je u PDV-u njemu i te kako trebaju svi racuni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
He he malo sutra produžili rok za plaćanje PIO ko je platio do 31.05 taj može da preda u prvoj turi. Ostali tek od 1 Septembra
Šta da potkrepim imaš uredbu pa pročitaj.Nežalim se ja nego su ovde svi raspričali da je produžen rok kao postignuto protestima i piše na sajtu asocijacije poljoprivrednika.
Ma u uredbi pise ko je platio do 30 aprila, a ministar i u trezor su rekli do 31 maja,a posle su ga prepravili na 15 jun da se plati PIO da bi se dobile subvencije u prvom krugu,ova uredba je potpisana 3 juna a protesti su trajali cini mi se do 4 ili 5 juna,al ko ce ih znati,ja cu sutra da platim pa sta bude neka bude.
U pravu si,ali onda mi nista nije jasno,zasto su onda rekli da je produzeno do 15 juna,sve je to banda lopovska.Pise do 31. maja a ko plati posle tog datuma podnosi zahtev za subvencije od 01. septembra .. 30 april ti je rok za obnavljanje bilo , bolje procitaj lagano ;-)
Izgleda nije bas sve jasno. U prvom krugu imaju pravo na subv. samo oni koji su izmirili dug od 43.000 din do 31.05.2011 s tim da se ne menja datum na 15.06.2011. Pogledaj vise detalja u temi PIO + ZDRAVSTVENOIzgleda sve je jasno, ko je platio PIO unapred do 19 augusta, dobiće subvencije u prvom krugu. Neverovatno je kako su spretni ...
A u rešenju za PIO do duše za prošlu godinu (a novo nismo ni dobili ) piše da je rok za plaćanje svakog kvartala 45 dana od dana početka kvartala , a drugi kvartal ove godine je počeo 15.05 ,tako da je poslednji dana za plaćanje po rešenju 30.06 , ali u našoj državi se očiglerdno sve menja kako kome odgovara.
Izgleda sve je jasno, ko je platio PIO unapred do 19 augusta, dobiće subvencije u prvom krugu. Neverovatno je kako su spretni ...
Dogovorom je predviđeno da podnošenje zahteva za subvencije počne od 1. jula počne kako bi poljoprivrednici mogli da uplate doprinos Fondu PIO.