Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto zahteva i da se to donese za sledecu 2011.god da se zna unapred na cemu smo da nebude kao i ove nista se nezna do daljnjeg,price oko pregovora NEMA,ispunite sve odmah a ne nesto na kasikicu,mozes misliti odjednom nema para pa gde su,stocarima nista nije isplaceno,premije za mleko kasne,pa sta su ispuniliNe pristati na jeftine ustupke i te price pregovori,razgovori...Uredbe u roku od 48h,krediti maksimalno 5% kao i pre,od sledece godine 200e po hektaru,da se priblizimo zemljama u okruzenju,javna skladista za sve bilo mali-bilo veliki,mladima na selu veca podrska u vidu bespovratnih sredstava uz biznis plan,pomoc svima koji su pretrpeli stetu bilo koje vrste(grad,susa,kradja,itd...),drzavna zemlja da se oduzme i ne prodaje tajkunima(ko radi vise od 500 k.j)i jos mnogo toga
Jel to 100 % tacno da traktor ne mora biti registrovan?Pricali sa Vojom M...dobili smo fax od njega i trebalo bi da svaki traktor u kolonama ima po jedan list na kome je ispisano sve sto je potrebno sa njihovim pecatom...valjda zbog Policije...traktori NE MORAJU biti registrovani,MORAJU imati svetlosnu instalaciju,kocnice i rotaciju.
Hajde lepo postavi na forum fax što ste dobili kao sliku da bi mogli da ga skinemo i nalepimo na traktore, ili koliko sam svatio da niste dobili tačan sadržaj šta treba da piše kontaktirajte Voju nek vam pošalje pa da to umnožimo ako je već takva procedura.Pricali sa Vojom M...dobili smo fax od njega i trebalo bi da svaki traktor u kolonama ima po jedan list na kome je ispisano sve sto je potrebno sa njihovim pecatom...valjda zbog Policije...traktori NE MORAJU biti registrovani,MORAJU imati svetlosnu instalaciju,kocnice i rotaciju.
Kolona dobija pratnju ali tek iz vecih gradova....Tako da mi nije jasno sta se desava sa ostalima koji trebaju stici do grada....konkretno nas primer iz Jasa Tomic krecu traktori idu za Secanj i kroz Sutjesku pa za Zrenjanin. Tu ce se skupiti desetak traktora i opet se svara kolona koja treba stici do Zrenjanina.Koliko znam kolona ce dobiti pratnju i panduri im ne mogu nista kao takvima.
Najvaznija stvar je da se niko ne napije pa krene da obilazi celu kolonu ili tako nesto e tad bi moglo biti problema jedino.