steva 1984
Član
Cim se kolega @ provac odazvao kanda je istina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pretpostavljam da je ovaj post bio meni namenjen prvo nije sabcanin ja sam iz Savca i trebalo bi biti Savcanin a ovaj nije bio za ministra poljoprivrede jer dve blage veze nema sa tim!koliko ja znam on je pravnik i ne vidim da je to grana poljoprivrede i da uopste ima veze sa poljoprivredom,usustini ti pravnici su uceni da bolje lazu od drugih zato su njega tu i postavili i nebi nastavio prepiranje koje je pocelo u temi o subvencijama jer pravila foruma su jasna admin je uvek u pravu a sto se tice ove teme o uredbama ovo nigde nema da ovoliko lazu i odlazu!!!A koji sapcanin gleda sa strane kad trguje sa tobom?
i pre nisu bile te subvencije pa smo ziveli
Provac,tih 80%nije u sistemu PIA i ne dobija subvencije,ne bih da se ponavljam samo uredba ne može da se zove po hektaru,već na donosioce potvrde o plaćenom PIO jer je moj hektar isti kao i svaki drugi