sremac106
Član
Поздрав свима, купио сам бетонску чесму за двориште па ме занима колико дебео слој бетона треба да се уради као постоље за чесму. Рекао бих да је 10цм довољно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam ukopao kao temelj oko 45-50cm , 10-15 cm širine, malo izarmirao... 10 tak cm je ništa, mraz to pomeri pa sledeće godine česma stoji ukoso...Поздрав свима, купио сам бетонску чесму за двориште па ме занима колико дебео слој бетона треба да се уради као постоље за чесму. Рекао бих да је 10цм довољно.
Ja sam pravio od 8mm i od 10mm i isao sam razmak koliko je i debljina sipke. Ali smatram da je pregusto i da bi bolje bilo da ide razmak 2 firkanta.Kad pravite ove resetke za rostilj, koliki razmak ostavljati izmedju?
Npr ako se pravi od firkanta 8mm, koliki treba da bude razmak izmedju 2 firkanta? Ono po slikama kad gledam, reko bi da je razmak kao 2 sipke, znaci ~16mm?