Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не претеруј (видиш да ћемо да ратујемо за воду)! Боље, к'о Н. Тесла избаци антену па користи космичку енергију.Ako bi mogao da biram prepravio bi ga na vodu
Montiramo vetrenjače na traktor .A šta ćemo mi iz banata?
Ne mora voda biti tehnicki ispravna za piceНе претеруј (видиш да ћемо да ратујемо за воду)! Боље, к'о Н. Тесла избаци антену па користи космичку енергију.
Кад би нашао овага да купим (по разумној цени) па да га сместим у Трабанта: https://advancedelectricmachines.com/wp-content/uploads/2021/09/HDSRM150-Website-Info.pdf
Што се тиче односа мера и снаге, свака им част.
За'еби педале! Је л' треба све то да изорем једнобразним плугом... јер са двобразним не издржавам ни фртаљ ланца, а са тробразним се задувам само да одем до друге леније и вратим се назад.Mi buckasti mozemo i na pedale,dvostruka korist
Pa kad kacis 3 brazde onda vodis zenu,svaju ,ko sta imaЗа'еби педале! Је л' треба све то да изорем једнобразним плугом... јер са двобразним не издржавам ни фртаљ ланца, а са тробразним се задувам само да одем до друге леније и вратим се назад.
Misliš na slaninu---Mi buckasti mozemo i na pedale,dvostruka korist
Znači Zrenjaninska -Ne mora voda biti tehnicki ispravna za pice