MARKO SS
Član
Hvala i meni sad prošlo.Probaj sad, popravili su, ja sam uspeo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala i meni sad prošlo.Probaj sad, popravili su, ja sam uspeo.
Moguce greska u sistemu, sacekaj dan dva pa opet proveri....Da li jos nekom stoji U PRIPREMI zahtev za refakciju ili je to normalno (napominjem da je u tom statusu od 05.05.)? Kada sam podnosio zahtev na samom kraju mi je izaslo obavestenje da je zahtev SACUVAN, da se nalazi u PRIPREMI i da POTVRDIM zahtev. Gde da ga potvrdim? Ne daje mi opciju ili mogucnost negde da potvrdim. ( racuni su iz marta i aprila ) Da li i ostali imaju problem na aplikaciji za gorivo? Ne prikazuje vise koliko goriva sleduje i koliko je potroseno, vec stoji da info trenutno nije dostupna i da pozovemo neki br tel.
reseno, treba ispratiti sve korake do kraja, nije mi bilo najjasnije gde potvrditi zahtev. U sustini na sve sto je zeleno treba kliknuti.. Preporuka je da odmah odete na opciju zalba/odustanak od prigovora na e agraru izaberete broj resenja na koji se odnosi refakcija i odustanete od prigovora. Resenje jos nisam dobio u e sanduce al sam se unapred odrekao, sad dal ce isplata biti brza..Pa stoji mu tako već 7 dana.
Inače i kod mene nis aplikacija tako radi već 15tak dana.
Vrlo zanimljivoreseno, treba ispratiti sve korake do kraja, nije mi bilo najjasnije gde potvrditi zahtev. U sustini na sve sto je zeleno treba kliknuti.. Preporuka je da odmah odete na opciju zalba/odustanak od prigovora na e agraru izaberete broj resenja na koji se odnosi refakcija i odustanete od prigovora. Resenje jos nisam dobio u e sanduce al sam se unapred odrekao, sad dal ce isplata biti brza..
Slazem se, ali za neke manje kolicine goriva i gde je sve cisto, povrsina zemlje i litraza, (vec dobijene subvencije po hektaru) male su sanse da te odbiju, mada sve je moguce.. Prosle godine nisam imao problem a isto sam uradio.. Takodje portal ti ne da da stavis vise goriva nego sto mozes za odredjenu parcelu..Vrlo zanimljivo
Kako se odreci necega u ovom slucaju zalbe ili prigovora ako jos ni neznas da li ti se usvaja ili ne?
Znaci sad mogu te odbiju a ti se odreko zalbe![]()
To i meni ne ide u glavu nikako. Ako si dobio osnovne subvencije za biljnu (ili šta već) proizvodnju, Kako sad mogu da ti uskrate refakciju za naftu za istu površinu? Ne znam ni odakle se pojavila ta informacija. Navodno ljudi iz NIS-a tako kažu. Mada ne znam šta oni sa tim imaju sem da proslede odgovarajući račun.Slazem se, ali za neke manje kolicine goriva i gde je sve cisto, povrsina zemlje i litraza, (vec dobijene subvencije po hektaru) male su sanse da te odbiju, mada sve je moguce.. Prosle godine nisam imao problem a isto sam uradio.. Takodje portal ti ne da da stavis vise goriva nego sto mozes za odredjenu parcelu..