Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

I meni Stiglo resenje jutros rano za gorivo, status sada pise poslato umesto primljen.

I meni Stiglo resenje jutros rano za gorivo, status sada pise poslato umesto primljen.
I meni isto. Ali ako je usvojeno rešenje onda je valjda to to. Samo još ovaj nebitan deo tj isplata. ;)

Pošaljite i vi poruku na uap.refakcija@minpolj.gov.rs
pošto nikako da dobijem konkretan odgovor ili da popričam s njima.
Pisao na mejl, naravno niko ne odgovara. Mada pošto je rešenje usvojen onda mislim da je ta informacija koju sam čuo da ne može refakcija za zemlju prenetu godine ove u stvari totalna glupost. Što je i apsolutno logično. Ostvario subvencije za biljnu proizvodnju, a nafta kao ne može...

Pazite tamo na e Agraru ne idete na “Žalbu” nego “Odustanak od prigovor”, ako idete na “Žalbu” smatra se da podnosite žalbu na to rešenje i stopira se isplata i udjete u proceduru koja traje

Nije potrebno da se odreknete zalbe. Kada se dobije resenje tamo lepo pise da se odobrava isplata refakcije na vas namenski racun. Prosle godine nijednom se nisam odrekao zalbe.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Nije potrebno da se odreknete zalbe. Kada se dobije resenje tamo lepo pise da se odobrava isplata refakcije na vas namenski racun. Prosle godine nijednom se nisam odrekao zalbe.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Ni ja i isplate čekao 40 dana od prijema rešenja. Drugar se odricao i kaže isplate su išle mnogo pre.
Sad se i ja odrekao, videćemo.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Jel prilazete neka dokumenta prilikom odustanka od prigovora ili samo napisete komentar ?

Nazad
Vrh