milan11
Član
Ajd i ja da podnesem kad ste navalili svi, plasim se nestace novaca, tigar vec ide na 3 noge.. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 2, a i druga ćopavaAjd i ja da podnesem kad ste navalili svi, plasim se nestace novaca, tigar vec ide na 3 noge..![]()
Izbacio mi je grešku nakon unosa parcele, sad kad pokušam da unesem novi zahtev piše da nema računa.
Koja greška
?Šta imate kada odete na podnete zahteve, da li stoji prazno ili piše 04.04.2025. pa broj zahteva i status Primljen.
Jel neko imao slucaj da je prosle godine ispucao celu kolicini od 100ha, a da je podneo vec zahtev ove godine?Sumnjam da im sistem sabira godine pa kad dodje do 10.000l zbirno u 2 godine, izbaci da je prekoraceno. Bio sam u kontaktu ss tehnickom podrskom,ali jos nemam odgovor sta je greska.Koliko je ove godine maksimalno za povrat? Jel i dalje 10 hiljada litara po 50 dinara?
Sad sam uneo za 2025 godinu na 5000 litara zahtev izbaci grešku da sam prekoračio maksimalno dozvoljenu količinu za tekuću godinu.
Imam dva pitanja vezana za gorivo.
Krajem 2024 sam sipao gorivo na Nis karticu bez da sam govorio broj gazdinstva po 179 rsd, i to gorivo mi nisu skidali sa moje kolicine koja me sleduje po hektaru.Ee ove godine mi se pojavila kolicina goriva od prethodne godine na Nis aplikaciji sto pre nije bilo, i u februaru 2025 ja odem da naspem gorivo isto ne govoreci broj gazdinstva ali mi oni skinu tu kolicinu sa goriva koje me sleduje po hektaru, da cu ja dobiti refakciju za to i da li je potrebno govoriti broj gazdinstva kad oni i bez njega meni skidaju subvencionisano gorivo?
I da li se vama promenila kolicina goriva nakon obnove gazdinstva ili vam stoje kolicine koje su bile i prosle godine?
Hvala
Da samo izgleda sistem ne prepozanje da je to na godišnjem nivou nego povezuje godine, jedino mi to pada na pamet. Ništa preostaje mi da čekam da jave da su popravili.Svakom sleduje koliko ima registrovano hektara. Ti ako imaš reg. 100 ha onda ti sleduje 10.000 l . Al ako imaš 15 ha onda ti sleduje 1500 l.
Javi baš i ja imam isti problem.Da samo izgleda sistem ne prepozanje da je to na godišnjem nivou nego povezuje godine, jedino mi to pada na pamet. Ništa preostaje mi da čekam da jave da su popravili.
Ništa još, poslednja informacija je da programeri još uvek pokušavaju da urade ispravku programa da ne sabira godine, ali definitvno je komplikovano i žešći zajeb s obzirom da nedelju dana rade na tome.Javi baš i ja imam isti problem.
Probaj sad, popravili su, ja sam uspeo.Javi baš i ja imam isti problem.