Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Moje mišljenje ja da je gotovo sa jeftinijim gorivom, a kako vidim i sa subvencijama po ha. Daj bože da grešim....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Meni deluje da se čeka na razrešenje situacije sa NIS-om i da će se nakon imenovanja novih gazda gledati kako će kolač biti podeljen između njih i države. Za poljoprivrednike svakako ostaju mrvice a možda ni toliko. U svakom slučaju ceo proces ne može biti završen brzo i sasvim je izvesno da će setva biti obavljena po ful-top cenama goriva bez ikakvih olakšica po poljoprivrednike.

Ja sam cuo da cemo morati da placamo dodatnu taksu za gorivo, 50 din po litri. Sto se tice subvencija najverovatnije za svaki hektar poramo platiti drzavi 18000 din. Prskalica ako nije sa kompjuterom nece moci da prska, a traktor minimum Tr.5. Bez analize se ne sme bacati nikakvo vestacko djubrivo, a za kupovinu pesticida ce trebati polaganje na hemiskom fakultetu. HTZ oprema naravno obavezna.
Ja cuo.

Kod nas će od sutra cena dizela za poljoprivrednike biti 204 dinara što je 1,75 evra.
U Hrvatskoj je plavi dizel za poljoprivrednike oko 0,8 evra što je 94 dinara.
Ne doplaćijemo mi državi 50 dinara po litru nego 110 u odnosu na Hrvatsku po sadašnjim cenama.
Koliko je gorivo za poljoprivrednike u Bosni?
Da čujemo.

Poslednja izmena:
Moje mišljenje ja da je gotovo sa jeftinijim gorivom, a kako vidim i sa subvencijama po ha. Daj bože da grešim....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Kad se već piše o ukidanju za piljoprivrednike, dobio info iz banke da neće biti subvencionisanih kredita za repromaterijal. Čeka se samo zvanično...
Sve lepše od lepšeg....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Kad se već piše o ukidanju za piljoprivrednike, dobio info iz banke da neće biti subvencionisanih kredita za repromaterijal. Čeka se samo zvanično...
Sve lepše od lepšeg....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Bas lepo… taman mozemo u zadrugama da uzmemo sa 15% kamate na 6 meseci.
Nadam se da taj info nije tacan ali videcemo…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam primetio recimo, da većina članova pridošlih u poslednje vreme, barata vrhunskim informacijama o svemu i svačemu. I to vrlo pouzdanim! Hvala Bogu na tome

Ако не смисле нешто за нис, шверц у најави. Поготово ко троши пуно горива.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Da li sam dobro video, da aplikacija nis agro kartica se ne moze instalirati.
Poruka u temi "Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo" https://poljoinfo.com/threads/uputstvo-za-podnošenje-zahteva-za-povrat-akcize-za-gorivo.20298/post-1983041

🤫 Idite na APKPURE https://m.apkpure.com/apkpure/com.a...06&icn=aegon&ici=text_home-m&from=text_home-m napišite AP

kliknite na Download APK (17.6mb)

Otvorite aplikaciju

Kliknite na Instaliraj aplikaciju

Kada je aplikacija instalirana pokrenite je pa napišite NIS Agro (Postupak instalacije je isti kao kada ste instalirali APKPURE).

Link od aplikacije​

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh