Ne zamerite ponovo cu pitati pokusacu repicu na 24 jutra, jer moram da pobegnem od soje, a i kuruz mi je i prosle a izgleda i ove cvetao u onih 5 dana 38-40C Pa moram u repicu i psenicu, tj psenicu sam vec 2-3 bez plodoreda pa bas ne vidim gde nego u repicu, suncokret i secerna mi nisu opcija. Ko zna pomogao bi mi . Sejačicu sam našao onu preciznu za sitno seme. Pomoć informacije ko zna. 1. Da li je KWS umberto dobra opcija , pri tome nije mi cilj 5+ tona u savrsenoj godini nego u ovakvim prosečnim sa visokim temperaturama da gadjam 4-4,5 tone ali da ne podbaci tj da li je otporan na mraz, bolesti, pucanje mahuna, susu ne otporan ali bar zilav izdržljiv 2. Koliko prskanja insekticidom i kada datumski okvirno se pojavljuju. 3. Da li je bacanje para ili se mora u repici regulator rasta konkretno za kws umberto, fungicid u cvetanju i nesto protiv pucanja mahuna. 4. Da li mora kombajn sa adapterom ili moze da se izvučem i sa običnim kombajnom uz napomenu kombajneri su vrhunski imaju nove klas i fendt kombajne i bas precizno strpljivo rade Ko zna pomoć je dobrodošla ili iskustvo i savet čak i privatno da mi se javi hvala