Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja odavno ne sejem Umberta, a pre 6 god bas ga forsirao i jedna godine imao veliku masu al malo zrna i od onda presekao sa Kws.KOd nas se nije nikako pokazao taj kws umberto,ja ga nisam radio ali komsija jeste,bio je uporan i na kraju presao na lg hibride
iz kws su mi rekli da se drzim njega da ne idem na druge, a opet neki su mi rekli LG i kws. Prosle godine su me svi dobavljaci izneverili za LG gde sam narucio arhitekt a ovi iz kws kazu da je stabilan da nije sklon da podbaciKOd nas se nije nikako pokazao taj kws umberto,ja ga nisam radio ali komsija jeste,bio je uporan i na kraju presao na lg hibride
meni se to desilo sa sojom predhodne 2 godine koju si isao gustinu setve da nije pregustoJa odavno ne sejem Umberta, a pre 6 god bas ga forsirao i jedna godine imao veliku masu al malo zrna i od onda presekao sa Kws.
SEme se nabavlja ranijeiz kws su mi rekli da se drzim njega da ne idem na druge, a opet neki su mi rekli LG i kws. Prosle godine su me svi dobavljaci izneverili za LG gde sam narucio arhitekt a ovi iz kws kazu da je stabilan da nije sklon
ako je seje prvi put na njivi,izadje normalno malo se poklope vremensku uslovi kasnije moze sigurno da rodi 2.5t@sinisa1979 2.5-3t po hektaru da.
imao kisu kad je trebala da izadje,odradjeno kako treba...na 4 jutra koja kila preko vagonacovek je imao prvi put na njivi i imao 2.5 tone po jutru
JaPosle soje jel neko sejao repicu ?.
ja sam ovo druze sarkasticno svatio.kao ako se poklope svi uveti bude dobar rod sto vredi za svaku kulturu na kraju.Dobro su ti preporučili. Za prinos je teško reći, ali ako lepo nikne, bude dobar sklop, njiva u kondiciji, zaštitiš je od insekata od početka do kraja,bude solidno kišna godina... možeš očekivati 2500kg/kj minimum.