sinisa1979
Član
A verovatno nemaju ni sa Suboticom. Ja bih ipak rekao (dodao je ipak bolja reč) da svako radi kako može i prema svom tipu zemljišta.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Можемо ми тровати по пшеници, а шта ћемо са лединама, путевима, јендецима и којекаквим алугама. Мишева има и превише само да молимо Бога да буде што више магле.Ove godine su štetočine presudile, odnosno rana setva. Sve sam napisao izokola, samo je trebalo pročitati sa razumevanjem.
Naše kolege su trebale napisati razlog lošeg stanja, to bi pomoglo ostalima.
Sada vas upozoravam za najezdu glodara u posejanoj pšenici i ostalim kulturama u kojima mogu napraviti štetu. Ako ne budu svi ali baš svi trovali miševe biće velikie štete. Daj Bože da nisam upravu.
Onda da čekamo da nas ,,pojedu" ?Можемо ми тровати по пшеници, а шта ћемо са лединама, путевима, јендецима и којекаквим алугама. Мишева има и превише само да молимо Бога да буде што више магле.
I do lovaca je. Lovci ubijaju ptice grabljivice i lisice.Биће да је највише до обраде земљишта.
I kod mene prelaze.... 3-4 reda pored komsije je pojedeno sa leve i desne strane na 5 mesta....niko jos nije uzorao nista... Rupe na hiljaduKod nas miševi tamane mladu repicu.
Jest van teme al ima i onih sa zračnicom i optikom što love miševe. Dobar sport. Još samo da se organizuje takmičenje.Онда нека се ловци организују па место лова на зеца и фазана нек помогну у тровању мишева.