DraleTD
Član
Познајем ликове који су узели те ваздушне пушке, ноћне оптике, оду, на депонију и ноћу лове пацове. Поседају, у столице упале термале и чекају да се крену пацови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja da sam na tvom mestu ja bi je ostavio do proleća pa tek onda video šta bi sa njom radioPrve godine gajim repicu, nije mi baš poznata ova biljka. Da li ovo vredi ostaviti ili jedno jutro kad smrzne da idem da je gruberišem?
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
I kod mene ovako izgleda kao kod tebe. Ali videćemo na proleće šta će biti. Koliko vidim po prognozi izgleda da ćemo po ko zna koji put imati blagu zimu. Kaže mi drugar da kod njega prošle godine ne jednako bilo nicanje bilo raznih veličina i na kraju imao oko 2800kg/kj.Ova repica je sejana 28 Septembra, slikana je 18 Decembra, bio sam sa Pionirovim promoterom da čujem i njegovo mišljenje pošto meni je ova prva godina (da ne kažem i poslednja sa repicom ). On kaže da je ostavim do proleća, pošto ima i velike i male koja se ne vidi na slici, ako bude tako blaga zima, na proleće ima da se iznenadim kako će da tera. Jedino ako bude debeli minus i bez snega,e onda je gotova. Dobra je zemlja, lako ću moći i na proleće da je pretumbam i opet ću suncokret da idem, dve godine za redom.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Zanima me kako sada izgleda ova njiva koja je valjana posle setve?Smo je povaljali...
Sad je lepa uzorana. Nije niklo nista, ne znog valjanja, vec zbog falicnog semena. Na drugim mestima isto valjano, nikla ok.Zanima me kako sada izgleda ova njiva koja je valjana posle setve?