Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Da li spremate za uljanu?Kad planirate u sjetvu ?Mislim da do 10 .09 necu sijati .Oko tog datuma mi se pokazalo nabolje do sada.Medjutim ima do vremenskih prilika isto nesta.Ako budu kisu najavili mozda i ranije posijem.
Ja krenuo danas. Prije dva dana palo 20-25 l kiše. Poorano i potanjurano prije 15-20 dana. Sad prije kiše bačeno PK 21-30 300 kg/ha. Sije se ipak na kraju na razmak od 25 cm, u pitanju su KWS Granos, Pioneer PT 303 i Dekalb Excited. Herbicid će biti Belkar.
Jel krenuo sa setvom neko?Ja imam pripremljenih par desetina hektara samo sejalicu da ubacim, palo je pre 5 dana 70lit kise i veceras je oko 3lit i plus jos ce pasti u toku noci. CIm malo se prosusi planiram da sejem dok ima vlage jer kako gledam po prognozama nece biti kise skoro barem u narednih nedelju dana.
Jedan post skroz van teme.
Zašto kad snimaš video (konkretno ovaj, a i masa drugih ljudi na yotubeu) izrežeš dio di traktor sa podignutim priključkom kreće naprijed? Jel da se ne vidi da se malo propne (što je normalno) ili je razlog neki drugi?
Pa ja to snimam, skoro u svakom videu, tako i u ovom ima gdje se okrećem na uvratini, dižem priključak i vidi se kako fino razvlači TLS. Mislim realno ovaj traktor nosi ivaj komplet i bez utega tako da ono.. Snimim jedno okretanje i mislim da je dovoljno..