Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ne dodje kupusna muha onda daAko ne bude nekih vremenskih nepogoda, uljana repica imace jako velik potencijal za dobar prinos.
Fendt sta joj može kupusna muva kad su biljke ogromne?Ako ne dodje kupusna muha onda da
Sta da se prska kad je u cvetu ona? I kod mene bilo sijajnika ali nista nisam diraohttps://postimg.cc/7fpgnzm7][/url]
Procvjetala....ali jako puno osica, treba opet prskat slijedeci tjedan
Sta da se prska kad je u cvetu ona? I kod mene bilo sijajnika ali nista nisam dirao
Kad ti uljana koja izgleda za blizu 5 tona da 2.8 tona radi 90% crvavih mahuna onda si neces postavljati takvo pitanje. Ne mislim zvucati arogantno ali je nazalost to bio razlog zasto smo nakon 2 godine morali odustati od uljane repice. Kada je uljana oko 80% iscvala isao sam nurellom i bila ista prica (1 njiva od 2 jutra probno da vidim dal bi tad sta popravilo situaciju).Fendt sta joj može kupusna muva kad su biljke ogromne?
Da, znaci napast koja zna skinut i 50% prinosaNas je jedne godine ubila ta muva kupusne mahune, a bila repica vrh
Onda sam krivo shvatio, uglavnom neke musice tanke a duguljaste lete tokom formiranja mahuna i kada mahuna bude potpuno izduzena i zapljuju mahune i crvi bude ko u prici u mahunama. Od 30 40 zrna koliko li vec bude u mahuni desavalo se da jedva ostane par komadaTo nije onda kupusna muva.
Muva kupusna napada koren
Da nije vrtna muvaOnda sam krivo shvatio, uglavnom neke musice tanke a duguljaste lete tokom formiranja mahuna i kada mahuna bude potpuno izduzena i zapljuju mahune i crvi bude ko u prici u mahunama. Od 30 40 zrna koliko li vec bude u mahuni desavalo se da jedva ostane par komada
Neznam kako se zove ali nju smo u toj fazi primjetili i posljenovo sa crvima u mahunama.Da
Da nije vrtna muva