Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja vam pricam i stanje kakvo je kod rumuna,i kod njih je bila susa kao i kod nas,samo da kazem da oni seju na preko 500.000ha, I kod njih je cena u padu a nema je?! Uvek su najjace cene repice krajem kalendarske godine.Zato oni koji mogu cuvaju je i prodaju i zarade 50e jace po ceni 1/t
E da mi zavisimo od svaba gde bi nam bio kraj......vec zavisimo od nasih jajara koji su uvek gladniZnaci Svabe je siju oko milijun ha godisnje. Vec nakon par tjedana od sjetve 200 000 ha u Njemackoj je pretamburano i nije presijano. A od ostalih 800 000 ha sigurno ima losih jer i tamo ima suse u nekim dijelovima. E sad cijena hoce li gore tko to zna....
Koji hibrid?
Imas li u blizini neku repicu da je sejana na 50cm?Video sam nekoliko parcela u susednom ataru sejane na 50cm-ekstra dobro izgledaju!Jako stablo,mnogo bocnih grana sa mahunama,odlicne za ovu godinu.Moja je sejana na 25cm,prvi put mi je ove godine,videcemo kako cemo proci sa njom.