Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel je napada nesto i sada kada počinje da cveta,tj u cvetanju? Iz kod razloga sada fungicid?
Ja danas završio sa ulaskom u repicu. Prvog aprila sam išao pre onog vetra što je trajao do prekjuče da je zaštitim od sjajnika. Išao sam sa Nagan ME 0,23l/ha i folijarno FF Speed s. Slike od tad:
Insekticid ništa uradio nije po pitanju sjajnika, to sam video odmah sutradan. Tako da sam spremio ponovo Nurelle D 1.15l/ha, imao sam u ponudi i Citrin (samo cipermetrin 200g/l) ali sam se odlučio za ovaj prvi, ponovo dodao folijarno i danas sam oprskao:
Posle mene je došla kiša, nije puno palo ali hvala Bogu što nas je pogledao, nadam se da će je biti još- preko potrebna je. I mogu da kažem da sam jako zadovoljan kako je izgurala do sad, s obzirom kakva je situacija u mom ataru.
Ja sam tukao sa 1L/Ha ali pre mesec dana i odradilo samo tako,e sad kakva je trenutna situacija kod tebe ..........Recite mi koju dozu Kletoksa ubacujete po ha kada prskate samoniklu pšenicu?
Ja sam tukao sa 1L/Ha ali pre mesec dana i odradilo samo tako......Recite mi koju dozu Kletoksa ubacujete po ha kada prskate samoniklu pšenicu?