Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je odrasla jedinka crvenoglavog buvača.I kako da već sada napada???
- - - - - - - - - -
Aca97 znači moja bi trebala sutra da već bude kao tvoja danas u šta sumnjam nema je na vidiku još...Jel ste dobili vi kiše ovih dana???
Heheh, i ja danas kad sam naisao malo sam bio zbunjen da vec izbija Zadnje 2 god kad sam sejao tek posle 10-15 dana izlazila, a nisam bio valjao (velika greska) nisam imao pravi kembridz, ove god smo resili toZato ja gledam nešto mi ova tvoja brzo nikla ili reko promašio si datum setve...
Kod mene ima i siroke sitne trave pa nek sve opali sto moze,prskacemo opet bude trebalo.Nikola jel ronin nema veze ako je repica clearfild?
Kolege jedno pitanje, posejali smo repicu danas. Zemlja je bila malo mokra, ali se posejalo bez ikakvih problema. Sejano je kombinovano roto-drljaca i sejalica iza nje. Posto je zemljiste malo peskovitije, kako prodju par prohoda tako se povrsinski sloj (1cm,mozda i malo vise) ubrzano susi, jer je vetar prilicno jak. Da li bih smeo sutra da je povaljam glatkim valjkom, jer kembridz nemam?