To terminska se lovi ta cena???KAD neko od vas uspe da uhvati cenu od 425e/t neka mi se javi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To terminska se lovi ta cena???KAD neko od vas uspe da uhvati cenu od 425e/t neka mi se javi.
Dam ti ja moju svu repicu za 400 evra/tona a ti zaradi 25 na svakoj toni...javi mi se u žetvi...
Ha-ha kada bi poljoprivreda bila tako jednostavna da ko ima više iskustva,moj tata bi bio milioner...Neznam zašto i ti i tvoj zemljak to uvek naglašavate...Ove godine jedan kod nas poseje lepe površine po prvi put u životu i imao oko 28 meteri po kj. prosek i šta je on tu trebao da ima iskustva???Ali naravno da taj koji ima iza njega dosta godina iskustva moze da izvuce sa 10ha vise robe kao onaj sa 20ha
Malo je i taj jeban u glavu.....podsećaju me na jednog starog majstora iz sela koji nije hteo ni svom sinu da oda neke cake i tajne zanata i odneo svo svoje znanje u grob....
Tako je bilo jedne godine sa sojom ovde na forumu, stari sojari bili besni sto svaka SUSA (po njihovom misljenju) ce sejati soju, kao da im na trbuh sejali pa bili besniBaš tako kako kažeš...a u ovoj temi se baš oseća u vazduhu neka zavidnost od strane nekih članova koji su stariji motoraši što se tiče repice i kao da im otimaš hleb iz usta kad ih nešto pitaš u vezi uljane repice šta i kako i podsećaju me na jednog starog majstora iz sela koji nije hteo ni svom sinu da oda neke cake i tajne zanata i odneo svo svoje znanje u grob...Ali da vas utešim ima i mimo foruma momentalno 10 ljudi koje mogu da pozovem koji poklapaju i sa znanjem i sa iskustvom neke od "Niko kao ja" članova...Sve što sam ovde pitao mogao sam i te ljude preko telefona ili lično,ali računam kišni je dan ne radim ništa veliko i član sam ovog foruma pa da upitam ovde...