Uljana repica 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Retko repica moze 100% da sazri sva,tako da nije problem ako se radi a ima koja zelena.

Nema ovde neke preterane kolicine i iskustva sa repicom. Svo iskustvo kod nas je sa pionirovim hibridima, a ostalo sporadicno. Ove godine u jesen su repice odlicno krenule, odlicno nikle, bez bolesti i stetocina. Malo ih zima stisla, ali su se odlicno izvukle (bolje nego psenice) i odlicno krenule. Malo su kuburile sa vlagom tako u martu, ali nije bilo strasno, a posle toga dosao onaj potop i hladno vreme. Vidim da su se lepo iscvetale i da imaju pozamasan broj mauna i da, i ako mi se cinilo da su mozda losije nego prosle godine, imaju odlican potencijal za prinos.
Bez obzira koliko rode oped necu imati sa cim da uporedim jer sve sto u selu ima je pionir hibridi.

Pioner cl200 je jako dobra,ima potencijal za prinos,nije visoka,veliki broj bocnih grana,moze da se prska od korova sa Pulsarom...

U tom slučaju ćeš imati sigurno + gubitke od gaženja,+ plaćaš prskalicu,+kupuješ hemiju...nebih ja to radio.:ppozdrav:

Usluga prskanja 25-30evra po hektaru,reglon ne znam koliko kosta.A hibrid imam koji niko nema sta ako krene da se otvara ?

3356f3144c2bfd46481b46aff42c82e6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi jel imate na uljanoj repici poneku meunu da se susi ,ovde kod mene u selu na svacijoj ima ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh