Uljana repica 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala kolega:ppozdrav:
Od 25 kj repice,samo 2.5 jutra nisu clear field i bas tu ima trave,vidi se na onoj naopakoj slici.:sjasi:

Danas odradjen Fastac u repici. Na klopkama juce nadjeno desetak pipe i nekoliko sjajnika. Ali na svakoj biljci ima po neka pipa, tako da nismo hteli cekati sledecu nedelju.

VELIKII NAPAD PIPE ovih dana na usevima repice,njih je jako tesko uociti jer su iste boje kao zemlja ali ih ima!!

Ja sam prskao puna 2 dana u cetvrtak i u petak, bio sam juce u rumuniji oni su isto od srede prskali na veliko do petka.

Svi koji imaju repicu iz nase okoline uzeli su taj preparat od zadruge jer je nasa zadruga jedina koja otkupljuje repicu u okolini.Gledao sam u Rumuniji Caramba je jeftinija kod njih za jedno 10e po litri :)
A sto se tice cene o terminskoj prodaji uljane repice,danas je u Brazde izjavila Natasa Kurjak ispred Viktorije da je do petka bila cena od 328e/t za repicu :)

Traziti preparat sa akt.mat. Bifentrin ili Hloropirifos,a moze i zajedno ove dve kao sto je Pyrinex Super(0,5lit/h)...

Svi koji imaju repicu iz nase okoline uzeli su taj preparat od zadruge jer je nasa zadruga jedina koja otkupljuje repicu u okolini.Gledao sam u Rumuniji Caramba je jeftinija kod njih za jedno 10e po litri :)
A sto se tice cene o terminskoj prodaji uljane repice,danas je u Brazde izjavila Natasa Kurjak ispred Viktorije da je do petka bila cena od 328e/t za repicu :)

Jel to znaci da pada cena?

Kod nje cena varira do maja krajem,mozda ce pasti a mozda ce ici gore sad na tebi je ako hoces da imas sigurnih 42din od sada ili da sacekas zetvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh