Uljana repica 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ove nedelje cu oprskati repicu, plan je sa Nurelom i Carambom ici. A uzeo bi nesto i protiv trave, ima po malo misakinje i divlje koprive, sta preporucujete? :)

To ti je isto sto i Orius samo skuplje,ista akt.mat. koja sluzi jedino za skracenje biljke,to je za jesenju primenu.
Niste bas u pravu sto se tice fungicidnog delovanja. Poseduje i fung. delovanje na trulezi. Imao sam priliku da pogledam neke podatke... Najjaci fungicid za tretman pred cvetanje je Propulse... nadovezujem se na prethodne rasprave....
Obe parcele u vlasnistvu, prva je na oranju , druga na redukovanoj obradi 2. godina , predusevi isti. Dekalb Exstorm
11i3i1i.jpg

m75hsn.jpg

Poslednja izmena:
Dragi uzgajivači uljane repice, kada je bezbedno doterati pčele na vaše zasade?

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Ja sam isprskao prosle srede,vec tad je bilo puno pipe i sjajnika. Moram da obidjem da vidim kakva je situacija.

9e46657fdd9fa21e6dd58d7b553d859f.jpg
ovo sam uslikao kod coveka koji nije prskao do sada protiv insekata

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam kakve sy kod vas repice ali ovde kod mene ocajne kod svih nas akone bude pala kisa skoro a nema je na vidiku barem do 15aprila ima pukotine u zemlji strasno, one prinose od prosle godine mozemo samo da sanjamo

I ja sam danas oprskao sjajnika usput dok sam preskao sa amistarom. Repice deluju odlicno i za sad im fali samo malo kise da tako i nastave. Cvetace za par dana to je sad gotovo izvesno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh