Uljana repica 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja bih sacekao ali ako bude kise-sunce-kise-sunce onda ide gore ko blesava a treba je i oprskati 4-5dana I onda mi se nagomilaju svi poslovi bolje sutra da krenemo polako

2eanx28.jpg

U prolazu opalio jednu fotku......Artoga sejana 24.09,baceno 200kg sana po kj

E tek da vidite arsenal,mnogo bolje izgleda.....

- - - - - - - - - -

Odlicno izgelda, a i sorta je jako dobra

Mislis hibrid.....ne da je dobar nego ubija,prosle godine cisto naplative 4,9t po hektaru,ima malo skraja gde su misevi sisali al dali smo im zamenske salate u obliku psenicnog zrna,izgleda smo se nagodili pa su prestali da grickaju repicu.....

Da, moja greska. Ja sam isto prezadovoljan, kod mene lane 4200kg/ha.
Kazu da ce Arsenal biti jos bolji od Artoge, niza je valjda malo od Artoge, a vise se granata. Probacu mozda na jesen

Danas preporuka od strucnjaka da se zastita od bolesti obavi tokom sledece nedelje zajedno sa insekticidom. Jos nije zabelezena veca brojnost pipe i ostalih gamadi.

Koje si hibride sejao @paorpaor?Ja necu ici fungicidom sigurno,kod nas su prskali MK komerc 300ha naveo je i clan @milovan vrsac,i to juce i prekjuce kad su temperature jedva dostigle 10stepeni.Ja sam nesto danas oprskao ona koja je jako velika vidim i u Rumuniji isto krenuli sa prskanjem ovih dana kad sam bio tamo video sam ih da prskaju na veliko

Ja sam danas prihranio sa 100kg/kj An,sutra prskanje 1lit/h Konzul+1lit/h Caramba,kada bude u cvetu tjs kada budem prskao od sjajnika onda cu ici sa Pictorom.

Sutra Insekticid(Konzul Galenikin Nurel D) i Caramba,pa kada budem prskao od sjajnika idem i sa Pictorom....Hocu da uradim sto bi rekli u fulu,da vidim ima li razlike u prinosu i da li ima ekonomske isplativosti,posto su preparati poskupi...
Za Carambu znam da je dobar preparat i bude prilicno zelenija repica.

Sutra Insekticid(Konzul Galenikin Nurel D) i Caramba,pa kada budem prskao od sjajnika idem i sa Pictorom....Hocu da uradim sto bi rekli u fulu,da vidim ima li razlike u prinosu i da li ima ekonomske isplativosti,posto su preparati poskupi...
Za Carambu znam da je dobar preparat i bude prilicno zelenija repica.

:bravo:
Ako uradis sve kao sto si i napisao kazem i podvucem da ne bi trebalo da razmislis ispod 5t/ha ako Bog da i idu nam za ruke vremenski uslovi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh