Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve to stoji ali sada su tolerancije prilikom mašinske obrade takve da motor nema potrebe za razrađivanjem.
Sipana je nafta i benzin u cilindre pokrenut sa velikom sipkom posto je bio zapeko a mozda i zardjo na stublinama novo ulje naravno . Motor brzo potrosi rapave delove i kasnije radi ok ukoliko nije nesto puklo .
Stalker-kakva su iskustva sa koriscenjem motornog ulja 20-50 kod traktorskih turbo motora?kad pitam da i naglasim da u jednom traktoru koristim to ulje(doduse atmosferski motor),a proizvodjac je Bison?i koliko je uopste ta marka renomirana,posto cujem razne price,pa i da tog ulja i nema u samoj UK...pozdrav
Imao bi još pitanje: kakvo je Vaše mišljenje za pakelo ulje pogotovo za neko 20w50 (mislim da je HD super 4)? Naime ove jeseni sam ga nasuo u kombaj (zmaj 142) i pokazao mi je bolji pritisak za odprilike 1 bar (hladan - vruć) u odnosu na SAE 40 koje sam do sada sipao. Napominjem da kombaj netroši ulje.
I mene zanima misljenje?
To se govorilo za sae 40Koliko znam obično 20w50 ide u motore koji troškaraju ulje
U rusa 820 sipam 15w40 i kad je naj topliji stoji mu oko 2,8 pr ulja a kad je hladan oko 3,5 gde da mu sipam gušće pa da mu se podigne pokvariće mi se mašina
Verovatno 15W 40. Monogradna ulja tih proizvodjaca je malo teze naci kod nas. Plattner recimo ima i Mobilova monogradna ulja. Verovatno je i kod ostalih uvoznika.Shell koje oznake?