jovica24
Član
Ja koristim Maxima HD S-3 15W-40 i nisam do sad imao nikakvih problema.Koje je ulje najboje ya imt 539? ja sam do sada koristio feniks fam 20-50 ali mi se ne svidja , ostalo u kanti 2 l ono se zgusnulo kao tovatna mast
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja koristim Maxima HD S-3 15W-40 i nisam do sad imao nikakvih problema.Koje je ulje najboje ya imt 539? ja sam do sada koristio feniks fam 20-50 ali mi se ne svidja , ostalo u kanti 2 l ono se zgusnulo kao tovatna mast
Imao sam slicnu situaciju, samo sto se nije zgusnulo, nego je bilo kao talog. Ostalo pri dnu kante i vidi se da se izdvojilo od ulja.Koje je ulje najboje ya imt 539? ja sam do sada koristio feniks fam 20-50 ali mi se ne svidja , ostalo u kanti 2 l ono se zgusnulo kao tovatna mast
Nisotec SAE 90 GL-4 245 dinara. Modrica 328 dinara SA PDV-om. Ambalaza po 10l. Meni to nije previse skupo, ma da je ovo za pravna lica (u sistemu PDVa). Proverenija ulja od kojekavih winoola, viskola, exola (on i ajde nekako) i ostalih brendova (kod motornih ulja) preporucenih za dolivanjeJasno je meni za kvalitet OK ali ima ljudi koji ih koriste ajd u motore manje vise ali ove 90-ke koliko cujem sipaju ljudi u menjace i diferencijale,bocne reduktore itd...dali je neko od kolega ovde na forumu koristio ili ih ima u svojim masinama?'?
Sa tim ne volim da eksperimentisem. Kupuju ljudi sve i svasta, samo nek je na maximumu i nek se okrece. A ima i onih toceni ulja, u flajkama od kole. Svakako bolje i novo niskobudzetno nego neko koje je staro 20 godina (a slozicete se da je kod mnogih tako). Evo jednom prijatelju sam dao do sad 20l stare 90ke iz mog kamona. Sipa u menjac od IMTa, samo procedi kroz carapu. Trazi jos...Druze moj t e cene nisu bas takve sva ta ulja su oko 430-450din nije poenta cene nego pitam dali ih neko koristi ovu 90-ku?I kako se pokazala...
Da li Maxima Turbo ApI CI-4 moze u imt traktore,mislim zbog ovog "Turbo" verovatno je namenjeno za novije motore sa turbinom