Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Da li je koristio neko ceska mogul ulja, kako vam se cine? Razmiljam da uzmem 20w50(mogul M7 ADS III 20w50), za motor koji pocinje da duva na odusak, cenovno mi je mnogo prihvatljiviji od bizona ili kome, sa kojima, moram da priznam, imam dobra iskustva.
Da li bih smelo da se mesa sa bizonom ili komom?
onda bi možda i moglo (zbog većeg indeksa viskoznosti) ali ne znam (baš) da li bi bilo idealno.Gospodine Stalker šta je po vama bolje staviti u motore(Torpedo,Belarus,Rakovica R46) Bison Hyperflow20W50 i menjati ulje na 250rh ili Mannol SAE 20W-50API SG/CD i menjati na 130rh.
Već 10 godina koristim samo Bison Ulja u motore, i sad treba da kupujem ulje a dvoumim se između ova dva ulja, Inače Bison je maltene duplo skuplji dali se isplati kupiti Mannol ili da ostanem veran Bisonu
- - - - - - - - - -
Kolege jel neko probau da stavi u motor ovo ulje MANNOL 20W 50 i kakva su vam iskustva ?
U koju klasu spada Modricina Maxima 15W-40?