Mod.
nije reklama nema potrebe da to radim jer su to ulja iz tri republike a moze se shvatiti da to radim ali vijerujte mi nije mi to namijera.Namijera mi je nasim ljudima prvenstveno clanovima foruma priblizno reci koja su ulja doneklen dobra a da nederu po dzepu iovako siromasan privatni budzet-proracun.
Sta se tice filtera moze svatko mijenjati kad zeli ali cijene filtera nisu male pricam iskustvo(kod nas npr.MAN filter medju boljima) jer 4 litre ulja Ininog kostaju koliko i filter uljni a ako se ulje na vrijeme mijenja npr.svakih 150rs.nepotrebno je mijenjati filter jer on jos(sluzi svrsi i dalje) a tu se opet kinta nebitno kaja je valuta posredi moze ustedjeti a da masini bude bolje i postane dugovijecnija.Ovako ja radim i pricam iskustvo i stanje na trzistu kod nas.Nemecem svakakve filtere jer me je oprzilo po dzepu prije 4 godine kad mi je zastopao se na autu na 5000km a lampica je bila izgorijela i motor mi je prolupao.Ponavljam ovo sve sto pisem to je dobronamijerno bez ikakvih reklama za sve nas koji smo na forumu i koji nismo.
nije reklama nema potrebe da to radim jer su to ulja iz tri republike a moze se shvatiti da to radim ali vijerujte mi nije mi to namijera.Namijera mi je nasim ljudima prvenstveno clanovima foruma priblizno reci koja su ulja doneklen dobra a da nederu po dzepu iovako siromasan privatni budzet-proracun.
Post je spojen: [time]1288686895[/time]
_________________________________________________Sta se tice filtera moze svatko mijenjati kad zeli ali cijene filtera nisu male pricam iskustvo(kod nas npr.MAN filter medju boljima) jer 4 litre ulja Ininog kostaju koliko i filter uljni a ako se ulje na vrijeme mijenja npr.svakih 150rs.nepotrebno je mijenjati filter jer on jos(sluzi svrsi i dalje) a tu se opet kinta nebitno kaja je valuta posredi moze ustedjeti a da masini bude bolje i postane dugovijecnija.Ovako ja radim i pricam iskustvo i stanje na trzistu kod nas.Nemecem svakakve filtere jer me je oprzilo po dzepu prije 4 godine kad mi je zastopao se na autu na 5000km a lampica je bila izgorijela i motor mi je prolupao.Ponavljam ovo sve sto pisem to je dobronamijerno bez ikakvih reklama za sve nas koji smo na forumu i koji nismo.