Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
javi kada saznasOroz je napisao(la):Ako je iz bureta onda ga nemoj sipati posto im cepovi ne dihtuju pa ulazi vazduh koji sadrzi nesto vlage koje zavrsi u ulju a preko ulja u motoru pa nastaje haos.
Post je spojen: [time]1271211508[/time]_________________________________________________
Cuo sam za neko novo holandsko ulje, ovi moji ga sipaju kada proverim kako se zove obavesticu te, mene smaraju da sipam u auto posto su ga oni sipali u kamion pa su zadovoljni i kvalitetom i cenom ali vidis ja nisam uspeo da upamtim ime.
1. nisam nikoga vredjao niti sam ikoga "silom" kaznjavao zbog toga sto sam nesto rekao na ovom forumu, a da se neko nije slozio samnom.panonstib je napisao(la):vidi vako @Dragan 18, gospodin je pitao da li može da koristi ili ne i tako sam se trudio da odgovorim, a Vi to proširujete i to još pogrešno.Postoje monogradna i multigradna ulja ali to je klasifikacija ulja po viskoznosti.
Multigradno ulje se nikako nemože prilagodjavati nego ga mi biramo u zavisnosti od njegovih karakteristika.I još ja se trudim da ne lupam kada nešto objašnjavam nego dam tačan podatak, ako ga ne znam ja ga pročitam ili o tome nepišem.E sada pošto se Vi mešate u sve teme pa kada Vam neko odgovori onda odma primenjujete titulu moderatora i počinjete da primenjujete silu znam da i mene to očekuje sada i spreman sam da primim kritike od Vas, ali ću i dalje da ispravljam pa bilo ko napiše ovako nešto na forumu misleći da poznaje tematiku, a u stvari nije ni laik u tome.
Sad uvoze Mabanol ulja, Hamburg Germany. To su sipali u 1221 sad kad su radili servis. 320 dinara/litar.Boki-Vl je napisao(la):Agropanonka ne uvozi vise Finke ulje... Sta sipati sad u Belarusa 820?