nikola ilic
Član
Ja u motore od traktora,kombajna,kola(tu ide sintetika),sipam OMAN 15w-40 za teske uslove rada,Holandsko ulje,odlicno se pokazalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stalkeru,jel imate neki savet kako prepoznati original Optimu ? Mislim po ambalazi,pakovanju...?
Vise puta sam posumljao u originalnost Modrice, narocito u kante od 10l, sto sam ovde vise puta napomenuo. Zato sam i kupio ulje od uvoznika da ne razmisljam sta sam dobio. Ovi lokalci su mi postali sumljiviNajbolje je da se obratite Modriči ... (direktno ili Bgd. filijali). Zaista ne bih znao. Kad su izbacili novu ambalažu to je par meseci bila dobra zaštita ali sada to (već) nije. Najbolje je raspitati se koga direktno snabdevaju ili naručiti iz centrale (na državnom nivou, doduše to sad nije tako lako kao dok je postojala "kuća ulja" (nemaju M.P. prodaju bar nisu imali). Pozdrav!
Prihvatam primedbu, samo moraš da upišeš školu lepog ponašanja pa da napišeš npr: "pisano je na tu temu već, prelistaj predhodne postove" i sl.Jel čitaš predhodne postove ?