ichbinmilan
Član
Nema to veze Tomo, samo teraj!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je neko koristio u traktorima ulje ovog proizvodjaca,kako se pokazalo?
http://www.sunoco.be/index.html
Hvala na odgovoru.Kupio sam danas 40l,ali mi je proizvodjac totalno nepoznat pa reko ajde da pitam.Sipaj i ne brini. To su legendarna ulja. Sunoco je US kompanija ali je u Evropi Sunoco pod Petronas-om.
Vrlo dobro. Kupi po traženom kvalitetu i neće biti problema.
Pisao sam o njima na blogu pre par godina.
Koliko zaista na svetu postoji naftnih kompanija koje proizvode osnovnu sirovinu svih ostalih proizvodjaca ulja i maziva. Da li je istina da je to svega par proizvodjaca?
@Stalker a BP,de su oni ?
Dok smo koristili ED, tata je po preporuci vise mehanicara sipao neki procenat SAE 30 ulja bas zbog pomazivanja bos pumpe i dizni. Sada kad imamo ED mesamo ga sa lozom tako da je opet masniji od cistog ED.Mislio sam na ulje koje se ispusta iz motora traktora prilikom zamene. Kod nas se jos koristi termin crno/izgoreno ulje.
Mom rodjaku je nedavno otisla pumpa na imt 539, sipao stalno ED od kupovine, bez disel luba.
Cuo sam da neko dodaje ovo ulje(crno,preradjeno motorno ulje), umesto nisovog diesel luba, pa rekoh da pitam
Takodje sam cuo od drugog coveka licno da sipa nisovo naobicnije sae 30, u tu svrhu, i za sada sve ok.
Ima li ovde neke istine ?
Motorno prerađeno ulje nipošto nemoj dodavati u disel jel sadrži opiljke koje će napraviti dar mar u pumpi ,cilindrima, celom motoru... pa ni kad bi odstojalo i staložilo u nekoj ambalaži ne bih ga ni onda dodavao gorivu.Mislio sam na ulje koje se ispusta iz motora traktora prilikom zamene. Kod nas se jos koristi termin crno/izgoreno ulje.
Mom rodjaku je nedavno otisla pumpa na imt 539, sipao stalno ED od kupovine, bez disel luba.
Cuo sam da neko dodaje ovo ulje(crno,preradjeno motorno ulje), umesto nisovog diesel luba, pa rekoh da pitam
Takodje sam cuo od drugog coveka licno da sipa nisovo naobicnije sae 30, u tu svrhu, i za sada sve ok.
Ima li ovde neke istine ?
Ako je kao i ostala Nisotec ulja, onda je veoma dobro. Jos 40% niza cena.... To je negde 1500-1700 din na kantu od 10l. Odnos ulozeno- dobijeno ODLICANKakva su vam iskustva sa nisotec universal sae 15w-40? I jel neko zna koje je redovna cena? Dobio sam katalog koji ide uz super karticu i tu je to ulje na snizenju 40%, koristio bih ga za imt 539.