To je sasvim solidno ulje. O Lotos uljima sam pisao na blogu (lako je izguglati ili "search" opcija na samom blogu, opet je gugl mašina za pretraživanje).
Ulje je baš IDEALNO za stare mašine ali i za motore (do) Euro 3.
Ista je klasa kao i Nisotec Super Long (doduše NiS ima nešto novije i više specifikacije, no to su nijanse, a za stare motore nije od značaja).
Favorit je bolje ulje od oba, iako to kod nižih zahteva (stare konstrukcije i vremenski stari motori) ne mora da bude od većeg značaja.
Btw. @T110, ja to kažem malo drugačije, Lotos ulja spadaju u retku kategoriju "jefino a dobro" ili jedno od najkvalitetnijih jeftinijih ulja (u Evropi, pa i svetu), tj. jedan od najboljih brendova ekonomske klase. Može da se kaže i ovako:
(jedno od) najboljih jefinih ulja i (jedno od) najjefinijih kvalitetnih ulja*.
*ovo (možda i više) važi (i) za Elf
O tome sam već pisao na blogu, i uz njih su tu (u Evropi) Wolf i Cyclon, uslovno i Comma (bivši Mobilov brend za razbijanje jeftine konkurencije, sad "samostalni" brend za razbijanje nacionalnih rafinerija** (nerazvijenih ili slabo razvijenih zemalja).
**njihovih ogranka za maziva
Trenutno je još akcija (uz kartice) NIS-a, pa je možda isplatljivije, inače (uz standardne cene) mislim (koliko se sećam) da je prednost na strani Lotos-a.