iwanho
Član
Zahvaljujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam ,firma je velika ,napreduju, dugo su na tržištu ...Kolega jel su provereni sad svi pakuju prepakuju itd?
Moze li mi neko reci jel ima neko iskustva sa LIQUI MOLY uljima? Do sad sam u traktore sipao Shampion ulja, ali zadnji put kad sam sipao primetio sam da mi na sve traktore pada pritisak ulja i da su poceli dosta da trose ulje.
Ja sipam to ulje u sve masine, za svaku pohvalu..
Ista situacija i kod nas. Malo pre se raspitivao. Sa 30 % popusta, opet je skuplje na pumpi.Sto se tice popusta na nisotek ulja, kod nas u prodavnici delova i maziva je jeftinije nisotek ulje nego na pumpi sa popustom... Juce sam proveravao cene....
U kojoj prodavnici?Ja sam juce uzeo na Nisu na Kljajićevačkom.Ako sipas gorivo za radove cimni me na tel. da ti dam karticu za popuste,imam 15 din za bilo koju kolicinuSto se tice popusta na nisotek ulja, kod nas u prodavnici delova i maziva je jeftinije nisotek ulje nego na pumpi sa popustom... Juce sam proveravao cene.
Inace kakvo je iskustvo sa Exol uljem? Koristim sae 40 u traktorima, zadnjih par godina sam sipao samo nisotek a sad mi nude i taj Exol..
Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk