Ujedinjena Seljačka Stranka

Neko je napomenu da je osnivanje neke ujedinjene seljačke stranke uzalud protraćena energija.
Moje mišljenje da mi paori moramo iskoristiti priliku da oformimo u svakoj jakoj političkoj stranci savet za poljoprivredu,gde će biti ljudi koji se isključivo bave poljoprivredom.
Tako bi imali i podrušku u jakim strankama.
Jedini problem (a ne vidim rešenje) kako pri formiranju te neke buduće vlade udružiti ljude iz tih istih saveta a da se oni slože.
Možda bi tu asocijacija mogla da odigra ključnu ulogu.

Seljaci,farmeri,paori-jednom recju zemljoradnici,cine zavidnu vecinu u zemlji.Okupljeni oko pravog coveka,bili bi jaka opozicija.

savke svaka ti cast na komentaru bas mi je drago da se javi neko i pojasni forumasima kako se manipulise seljacima zarad licnih interesa isti taj brana mijatovic iz bogatica je izbacen iz asocijacije poljoprivrednika srbije zato sto je zloupotrebio svoj polozaj (iako znamo da nema podrsku seljaka) zarad licnih interesa ali mi se kao asocijacija nismo odrekli clanstva ljudi iz bogatica vec cemo rado nastaviti saradnju ali sa pravim ljudima i pravim covekom na celu.inace doticni gospodin sada luta negde po vojvodini lobirajuci koja ce ga udruzenja primiti pod skute ne bi li i njih obmanuo zarad licnog interesa,, inace je dobio traktor i prikljucne masine zarad udruzenja a to udruzenje nikad nije videlo te masine.pozzzzz za zemljaka

Svuda je tako glavni su izvukli neku korist tipa nove mehanizacije zakupa drzavne zemlje radice on i ovi veliki sve cete dobiti ali da cutite i da kocite.Ja sam se razocarao kad sam cuo ko ih podrzava i to od uglednih seljaka samo da nebi doslo do licitacije drzavne zemlje htelo se ici u opstini na to da svako moze maksimalno 50 hektara da radi mislim da je to dovoljno da se lepo zivi i svako bi imao da obnovi nove traktore i mehanizaciju sa tom kolicinom ali nedaju eto lepse je valjda ovako.To i vrapci na grani vec znaju a sto svi to precutavaju i prave se ludi ja neznam.Neverujem u tu stranku bas jesenas je mnogo partijskih knjizica izmenjano i nije mi jasno zasto naprimer neke stranke to dozvoljavaju.

Nazad
Vrh