Ujedinjena Seljačka Stranka

Još jedan post jeftine političke reklame i zaključavamo temu a miki kapetan dobija ban.

e nekad sam i sam probao da pokrenem poljoinfovce da se nekako organizuju u stranku koja bi sstitila interese poljoprivrednika medjutim ta tema se dugo vukla po poljoinfu mnogi su diskutovali i nissta dosslo je do raznih missljenja i neki moj rezime je bio da nepostoje ssanse da se seljak ujedini u jednu jedinstvenu partiju ssto zbog neverovanja u neccije dobre namere,zbog toga ssto se opekao od Slobe na ovamo ,znacci lossa iskustva u zadnjih 20 godina.Nije da neverujem Zahariju ali smatram da uz duzzno posstovanje ccovek sa 70g nije u stanju da predje ulicu a ne da vodi stranku.I tako sam ja odustao od politike milo mi je ssto su se mlekari ujedinili i to je to udruzzujte se borite se i sreccna i rodna vam 2011 :ppozdrav:

Ma nikome ja neverujem ali sve volim da saslušam.Svako ima priliku da kaže šta ima ,a samo je na meni da odlučim šta ću i kako ću.
Da napomenem da je za predsednika Bogata Srbija izabran Zaharije Trnavčević i da je sala doma sindikata bila dupke puna.Bilo je tu mnogo pametnih ljudi i stručnjaka ali se priča vrti oko istog.

Osnovan Pokret "Bogata Srbija"
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=01&dd=22&nav_category=11&nav_id=487638

Skupština je počela stihovima "dok je sela i seljaka, Srbija će biti zemlja jaka" koje je napisao i poklonio Pokretu Ljubivoje Ršumović."To je himna poljoprivrednika, privrednika, pčelare, agronome, vinogradare kao i naučnike, inženjere, zdravstvene i prosvetne radnike i mnoge druge okupljene u Pokretu 'Bogata Srbija".
x6db95.gif

trebalo bi razgraniciti ujedinjenu seljacku stranku od pokreta "bogata Srbija", čiji je predsednik zaharije. ova zaharijeva je sigurno produzena ruka dsa, dok uss ...

A jeste li culi kako je Zaharije zapoceo govor :"I Isus je zapoceo sa svojih 12 apostola" aludirajuci na 12 clanova upravnog odbora.Ispade da sam sebe proglasava Bogom.Izlapeo cica skroz.

Bruka i sramota, za ovu drzavu.
Matori je jos iz vremena Broza bio sa svima, i sada on kao nesto menja, donosi boljitak.
Koliko je ljudi navukao na tanak led, pricom o gajenju puzeva, nojeva,,,
SRAMOTA
Ali, opet ce se naci ,,,,,, koji ce zaokruziti takve. ::lose::

bruka i sramota za sve seljake ove srbije kad jedan covek od skoro 90 god (a ne 70 kako je neko napisao)manipulise ljudima a svi znaju da nema ni saksiju zemlje , ako ce biti seljacka stranka onda neka u njoj budu samo seljaci dosta je nama ,,strucnjaka ,, koji nas savetuju , ja mislim da ima i seljaka bez skole ali su zivotno skolovaniji od onih koji sada upravljaju poljoprivredom, ne sporim je skolovane ljude ali ljude koji su tu skolu okalili kroz praksu, stalu, njivu traktor itd, a ne ove sa lap topovima i crnim naocarima sto nam kroje kapu , nama treba SELJAK DOMACIN COVEK,pozzzzz

Provac a što misliš da je bitno imati zemlju da bi nekome iskazao svoje ideje i stavove.Pa mene više brine gospođa iz okoline Sombora(mislim Stapar) koja reče da ona i njena dva sina rade 1800 hektara zemlje.Da im nije neki deda to ostavio?
Pravi seljak domaćin nema vremena da se bavi politikom već gleda kako da preživi dan za dan.

ma diklofen mani bre ti ideja i stavova ta vremena su prosla.nama trebaju rezultati i samo rezultati od ideja i stavova smo i propali.nemoze se sejati i znjati sa idejama . sa idejama se ide u istrazivacke ustanove ili pronalazacke pa se ideja realizuje e a za to treba puuuuno vremena a mi toga nemamo jer mloggggggo kasnimo.svaka tebi cast na tvom opredeljenju ja niti pokusavam niti zelim niti mogu niti smem da uticem na tvoje misljenje ali nemoj ni ti nama zameriti koji drugacije mislimo , inace za tvoju inf moj komsija na Karaburmi je gdin Zaharije alijas pogrebnik srpske poljoprivrede.po0zzzzz

Ja nisam član niti jedne političke partije pa neću biti ni ove.Nikada nisam ni bio u bilo kojoj partiji.

nisam ni ja, samo komentarisemo, ako bi se odlucio za seljacku stranku onda bih voleo da je vodi seljak koji se dokazao kao dobar i uzoran domacin a pre svega cistog obraza.poz i ne zameri :cao: :D

Nazad
Vrh