Ugradnja klime u kombajn

1400 evra, ja sam je postavio, a oni su dosli i povezali creva, struju i freon... E sad dal je ta cena i sa njihovom postavkom ne znam, kabinu nisam dihtovao, samo sam zatvorio prozor i vrata 🤣 mada bi mozda trebalo malo da se zamaze sa silikonom da ne ulazi fina prasina zbog unutrasnje jedinice. Slike cu postaviti, samo da ne zaboravim 😁

Pojaka je cijena ali je sigurno, nema brige da li ce nesto otici. Gledam ove gotove setove i mogu se naci za 600-700e, mada treba uracunati dostavu i carinu.
Ti setovi nisu neka naucna fantastika, neki lik je nakupovao na velike kolicine dijelova i prodaje ih skupa. Njegovo je samo da prepakuje i naplati..

@milanche87 Jel miok ugradjivao? Vidim da je i kod njega ista cijena.

Poslednja izmena:
Ovo je profil od Vlade što radi klime .

Od delova ima sve, jedino je upitno koliko je gusto saće na hladnjaku klime, jer ti hladnjaci nisu predvidjeno za kombajne zbog prašine. Od ulaganja dodatnih imas jos za punjenje i presovanje holendera, ne znam koliko bi to kostalo mozda jos jedno 100-150€, pod uslovom da ti sve pre toga montiras i povezes struju, sto nije nista komplikovano ako malo baratas sa zicama. Za pravi posao da se uradi je da se kupi drugi hladnjak, namenski za kombajn koji je oko 200€, onda bi imao pun komfor, izduvas ponekad, ili svako vece, kad i inace izduvavas hladnjak vode, a sa onim njegovim bi morao dva-tri puta na dan i onda jebes taj posao. Taj hladnjak bi mozda prosao na traktoru ali bi i tu mozda kad se recimo tanjira po suvom pravio problem. Ako planiras za kombajn trebace ti i duza creva jer ova sto se dobiju ja mislim da su kratka

Presovanje crijeva mozda se moze uraditi i kod obicnog hidraulicara, izrezes crijeva na mjeru i odneses mu. Vjerujem da ce manje uzeti nego majstor da ti dodje sa masinom. Prvi put ne bi bilo lose naci nekog ko se bolje razumije da napravi kako spada, a kasnije vozis ovim obicnim majstorima da ti dopune. Samo negdje zapises podatak koliko je plina ubacio.

Iskreno, nemam pojma. Kolega ima servis centar za klimu, on je to nabavio.. Otjerao mu kombajn, i pomagao mu ujutru po 2-3 sata dok je rosa, onda u njivu, a oni su radili kad uhvate slobodnog vremena..

Pojaka je cijena ali je sigurno, nema brige da li ce nesto otici. Gledam ove gotove setove i mogu se naci za 600-700e, mada treba uracunati dostavu i carinu.
Ti setovi nisu neka naucna fantastika, neki lik je nakupovao na velike kolicine dijelova i prodaje ih skupa. Njegovo je samo da prepakuje i naplati..

@milanche87 Jel miok ugradjivao? Vidim da je i kod njega ista cijena.
Ne, Vlada iz Beceja. Evo broj ako nekom treba 062235205 vlada klime. Za cenu ne znam sad kolika je..

Nazad
Vrh